Collegetröjor med tryck

Att varje människa bär någon form av tröja till vardags, har inte undgått någon. Men få har slagits av tanken att göra reklam av något så simpelt som exempelvis en Collegetröja. Det är ett smart sätt att sprida ditt varumärke på – utan att ruinera dig och ditt företag. Ge ditt varumärke den exponering det förtjänar!

Ett prisvärt och simpelt marknadsföringsknep

Att investera i några Collegetröjor med din logga på, är ett prisvärt och simpelt sätt att generera kunder och förhöja din närvaro på marknaden. Mottagaren blir en frivillig representant för ditt fantastiska varumärke och koncept. En överkomlig peng för en framgångssaga? Ja, tack!

Budskap, åsikt, företag eller organisation? En tröja med tryck hjälper dig höja din närvaro, samtidigt som du garanterar att din logga ökar i igenkänningsvärde. Det är inte så illa. Så oavsett om du ingår i ett nystartat företag, eller om ni är veteraner i er bransch, så är Collegetröjor med tryck ett ypperligt sätt att agera för framgång.

Mottagare och exponering

När ni gjort det självklara valet att exponera ert varumärke på ett brett och tydligt sätt, så måste ni fundera över vem som ska bli mottagare för dessa tröjor. De två grundkategorierna är anställda och kunder – eller potentiella kunder. Du vinner på båda. Låt dina anställda stoltsera med er logga och låt dina kunder uppskatta din generositet och ditt engagemang.

Collegetröjan är även benägen att hänga kvar under flera års tid. Den brukar även tendera att göra en resa via allsköns olika användningsområden. Från vardagsklädsel, träningsklädsel och mysklädsel. Det är heller inte sällan Collegetröjor går i arv eller används av flera familjemedlemmar. En riktig hit, helt enkelt. Om du vill läsa mer om konceptet, eller om du börjar undra varför tjocktröjan är så omåttligt populär – så är du välkommen att tömma vår sajt på både väsentlig och underhållande information!