Dela ut Sweatshirts för att sprida ert varumärke!

Ett varumärke måste alltid hitta nya kanaler att spridas på. Det är A och O för ett blomstrande företag som kan konkurrera med sina motståndare på marknaden. Genom att dela ut Sweatshirts till kunder, anställda och potentiella samarbetspartners så får ni trogna spridare av ert varumärke.

Tänk långsiktigt och nytänkande

En Sweatshirt kan dröja sig kvar i garderoben i årtionden. Se till att ert varumärke gör desamma. Alla är i behov av en tröja när det blir kallare, vare sig det handlar om årstider eller tid på dagen. Alla har ett flertal tröjor i sin garderob som passar alla tillfällen. Lämna ditt avtryck i folks långvariga garderob!

Event eller kontor, satsa stort

Oavsett om ni planerar att dela ut tröjor på ett event, eller om ni vill ge era medarbetare tröjor – så har det samma goda resultat. Det förstnämnda sätter er logga på kartan och den sistnämnda gör era anställda till stolta representanter.

  • En markant förhöjd varumärkes-närvaro
  • Anställda som känner sig uppskattade
  • Kunder som värdesätter er generositet och framförhållning

Du bestämmer

Du och ditt företag eller din organisation avgör själva vilken modell på tröjan, vilken färg och vilket tryck. Ni kan även välja miljövänliga alternativ. Det är prisvärt och ger er en rejäl närvaro-boost, vilket oftast leder till bättre sälj och bättre resultat. Kunder och anställda kommer gå i god för er framförhållning och för ert företagande.

Hur många gånger har man inte velat kika närmare på någons tröja för att se vad det står. Det kan bli din logga som folk avundas och din logga som etsar sig fast på folks hornhinnor – i en positiv bemärkelse, så att säga. Du vill att ditt varumärke ska vara på folks läppar, och det kommer det att vara om du marknadsför det på rätt sätt. Investera i tröjor med tryck redan idag!