Miljövänliga tröjor

När du eller ditt företag funderar på att införskaffa tröjor med tryck för att förhöja er synlighet på marknaden, så finns det några saker att ha i åtanke. Bland annat bör ni vända er till professionella och kvalitativa företag, men fundera även över vad ni prioriterar. Miljövänligt material och hållbart tryck, kanske? Fortsätt läsa då.

Ett växande utbud

Vi ser ett växande utbud av miljövänliga tröjor. Det här beror på en ökad klimatmedvetenhet som i sin tur genererar en större efterfråga efter miljövänliga produkter. Vi tycker att det är bra. Du som tror på en klimatpositiv inställning till livet, företaget och till planeten har alltså mycket att hämta på marknaden. Många olika modeller och färger erbjuds, inte minst från det framstående märket Cottover.

Vad mens med “Miljövänliga tröjor”?

Det är lätt att säga, svårt att veta vad det innebär. Bra priser och pålitliga leverantörer är vad som lägger grunden för ett bra samarbete. Men då är det viktigt för dig som kund att veta vad vill ha, när du är på jakt efter miljövänliga alternativ. Be om följande:

  • Tjocktröjor vars material är svanenmärkt
  • Tjocktröjor som är gjorda på ekologisk fairtrade bomull
  • Tryckfärg som är Ftalatelfri

Varför ska jag välja miljövänliga tröjor?

Det mest självklara argumentet är ju såklart för miljön. Men för ett mindre dumförklarande svar så kan du tänka såhär: Om du visar upp ditt varumärke på Svanenmärkta, ekologiska och ftalatelfria produkter – så visar du en medvetenhet som är attraktivt för potentiella kunder, investerare och samarbetspartners. Du visar att du bryr dig och är modern. Oavsett bransch så är är visad miljömedvetenhet en riktig vinnare när det kommer till ditt varumärkes slagfärdighet. Att kombinera marknadsföringsstrategin “tröjor med tryck”, samtidigt som tröjorna är miljövänliga – är ett oslagbart koncept som inte kan bli annat än succé (för både dig och naturen).