Tröja för träning och kyla

Alla behöver värme när det är kallt och alla behöver lämpliga kläder för träning utomhus. Under de kallare årstiderna är det lätt att tappa energin och under träningen ägnar man inte tankar åt företaget. Vad kan du göra för att automatisera din marknadsföring? Placera din logga på en tröja. Då slår du två flugor i en smäll.

Tröjor för träning: Sprid ert varumärke i alla forum

Många gillar att använda utomhusgym och andra gillar att jogga i spåren. Båda aktiviteterna kräver lämpliga kläder. När det är regnigt ute, när det blåser, eller när vintern nalkas, så behövs det en tröja. Men det betyder inte att du måste köpa en tråkig enfärgad tröja, det kan istället medföra en möjlighet till extra exponering av ditt varumärke.

När du gör gör dina armhävningar en tidig morgon i utomhusgymmet, kan du låta en neonfärgad text skina upp mörkret och dina medmänniskors gråa vardag. Hela dagen kommer folk gå och tänka på din logga och förhoppningsvis söka sig till dina produkter eller tjänster. Dela ut tröjorna på event och till anställda, för att göra din logga till en genomgående trend!

Tröjor för kyla: Ett måste

I Norden har vi ett kyligare klimat, och det medför ett större behov av varmare kläder. Du kan designa dina egna moderiktiga och medvetna tjocktröjor, enkelt och smidigt. Du kan själv välja dina prioriteringar: Miljövänligt, fyndigt eller sparsmakat? Dina tröjor är dina reklamskyltar. Du behöver inte välja mellan att slösa energi på att hålla dig varm och torr, och att fokusera på företaget. En tjocktröja med tryck gör båda sakerna till ett rimligt pris.

En tröja kan gå i generationer, och det innebär att ditt varumärke också kan det. Genom att placera din logga på en tjocktröja så optimerar du din synlighet och skapar ett långvarigt marknadsföringsprojekt – helt självgående dessutom.